Umeå
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Sundsvall-resa.

För din resa från Umeå till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Tåg Umeå Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Sundsvall

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
218 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Umeå Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Umeå till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Sundsvall med sinnesro!

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Sundsvall?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta
Sök efter Umeå Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

3 tips för billigare resor mellan Umeå och Sundsvall

Har du bestämt dig för att resa från Umeå till Sundsvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Umeå till Sundsvall.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Umeå-Sundsvall är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Sundsvall under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Umeå-Sundsvall. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Sundsvall.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Umeå-Sundsvall är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Sundsvall under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Umeå till Sundsvall, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Sundsvall och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Tåg Umeå Sundsvall

Tågbiljetter från Umeå till Sundsvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Umeå till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Umeå och Sundsvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Umeå och Sundsvall rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Sundsvall.

Tågbolag från Umeå till Sundsvall

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Umeå Sundsvall
Umeå till Sundsvall - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Sundsvall

Vad man ska se och göra i Sundsvall?

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

Sök efter Umeå Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid