Rekommenderad rutt
Umeå
Resa med flyg, tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss, tåg till Borås
Borås
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa direkt till Borås med tåg
Borås
Se priser
Umeå
Resa med tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss till Borås
Borås
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Borås?

Planerar du att resa till Borås från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Borås, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Borås, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Borås har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Borås-resa.

För din resa från Umeå till Borås har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Borås

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Borås, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Borås

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Borås idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Borås

Många flygningar förbinder Umeå med Borås varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Borås på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Borås som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Borås

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Borås
Sverige
Avstånd
786 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Borås biljetter
Sök efter boende i Borås
Planera din resa från Umeå till Borås enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Borås enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Borås som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Borås med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Borås

Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Borås?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Borås är det snabbaste sättet att resa de 786 km mellan Umeå och Borås.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Borås, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Umeå Borås har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Borås kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Borås?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Umeå och Borås är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Borås är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Borås (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Borås kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Borås är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Borås för att täcka den 786 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Borås?
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Borås erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Landskap Tågen mellan Umeå och Borås erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Umeå-Borås-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Borås-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Borås?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Borås

Borås Centralstation
Karta

Ankomststationer i Borås

Borås Centralstation
Karta
Sök efter Umeå Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

Buss Umeå Borås

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Umeå-Borås, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Borås varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Borås, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Borås varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Borås på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Umeå-Borås extra kostnader.

Bussbolag Umeå Borås

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Umeå Borås

Tåg Umeå Borås

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Borås minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Borås. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Umeå och Borås rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Borås. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Borås.

Tågbolag från Umeå till Borås

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Umeå Borås

Flyg Umeå Borås

Flygbolag Umeå Borås

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Borås
Umeå till Borås - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Borås

Vad man ska se och göra i Borås?

En av Borås huvudattraktioner är Textilmuseet, som presenterar textilindustrins historia i regionen. Här kan du upptäcka utvecklingen av vävtekniker och beundra en samling av gamla och moderna textilier. Museet anordnar också tillfälliga utställningar om konst och design.

När du promenerar på gatorna i Borås ska du se till att ta en titt på de många skulpturerna som pryder staden. Borås är känt för sin livliga konstscen, med många offentliga konstverk som visas på gator och torg. Bland de mest kända skulpturerna finns "Stora älgen", en imponerande bronsstaty som symboliserar förhållandet mellan människa och natur.

Om du vill njuta av den naturliga omgivningen kan du besöka Jardin Zoologique de Boras. I denna djurpark finns över 500 djur, bland annat lejon, tigrar, apor och kängurur. Du kan också besöka Änggårdsbergens nationalpark, som erbjuder magnifika vandringsleder genom skogar och sjöar.

Transportmässigt är Borås lättillgängligt med tåg eller bil från Göteborg. Väl här kan du enkelt ta dig runt till fots eller med cykel, eftersom staden är relativt kompakt. Det finns också ett lokalt bussnät som förbinder de olika stadsdelarna.

Sök efter Umeå Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid