Rekommenderad rutt
Umeå
Resa med tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa direkt till Linköping med tåg
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Linköping-resa.

För din resa från Umeå till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Linköping

Många flygningar förbinder Umeå med Linköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Linköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Linköping

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
651 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Umeå till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Linköping?
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Umeå till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Umeå-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Umeå och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 651 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Linköping?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Linköping är det snabbaste sättet att resa de 651 km mellan Umeå och Linköping.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Linköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Linköping måste ofta anlända tidigt till Umeås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Linköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Linköping?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Umeå Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Buss Umeå Linköping

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Umeå-Linköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Umeå-Linköping extra kostnader.

Bussar mellan Umeå och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Umeå Linköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Umeå Linköping

Tåg Umeå Linköping

Tågen mellan Umeå och Linköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Umeå till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Linköping.

Tågbolag från Umeå till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Umeå Linköping

Flyg Umeå Linköping

Flygbolag Umeå Linköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Linköping
Umeå till Linköping - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Umeå Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid