Rekommenderad rutt
Umeå
Resa direkt till Kalmar med flyg
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, flyg till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Kalmar-resa.

För din resa från Umeå till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Kalmar

Många flygningar förbinder Umeå med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Kalmar

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
825 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Umeå till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Kalmar?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 825 km mellan Umeå och Kalmar.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Umeå Kalmar har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Kalmar?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Umeå och Kalmar är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 825 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Kalmar?
Tillgänglighet Tågstationerna i Umeå eller Kalmar ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Kalmar erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Umeå-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Kalmar?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Umeå Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Buss Umeå Kalmar

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Kalmar varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Kalmar på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Umeå och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Umeå-Kalmar. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Umeå och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Bussbolag Umeå Kalmar

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Umeå Kalmar

Tåg Umeå Kalmar

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Umeå och Kalmar rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Kalmar.

Tågbiljetter från Umeå till Kalmar kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Umeå till Kalmar

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Umeå Kalmar

Flyg Umeå Kalmar

Flygbolag Umeå Kalmar

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Kalmar
Umeå till Kalmar - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Kalmar

Vad man ska se och göra i Kalmar?

Kalmars huvudattraktion är dess slott, som har anor från 1100-talet. Denna imponerande medeltida fästning ligger på en liten ö och erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Inne i slottet finns ett museum som berättar om regionens historia och en fin samling av historiska föremål.

Förutom slottet är Kalmar fullt av vackra kullerstensgator, färgglada hus och historiska byggnader. Ta en promenad genom stadskärnan för att beundra den typiska svenska arkitekturen och shoppa i de lokala butikerna. Och missa inte Kalmar domkyrka, ett av Sveriges finaste exempel på gotisk arkitektur.

Det finns gott om transportalternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska det omgivande området eller ta dig runt till fots, eftersom de flesta attraktioner ligger inom bekvämt räckhåll. Lokala bussar finns också och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i Kalmar och det omgivande området.

Tveka inte att upptäcka staden Kalmar på din nästa resa till Sverige. Dess historiska arv, naturliga skönhet och välkomnande atmosfär kommer att ge dig oförglömliga minnen.

Sök efter Umeå Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid