Rekommenderad rutt
Umeå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa direkt till Karlstad med tåg
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Karlstad-resa.

För din resa från Umeå till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Karlstad

Många flygningar förbinder Umeå med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Karlstad

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
610 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Umeå till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Karlstad?
Priser Bussbiljetter från Umeå till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Umeå och Karlstad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Umeå och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 610 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Karlstad?
Tillgänglighet Tågstationerna i Umeå eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Umeå-Karlstad anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Umeå-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Karlstad?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Karlstad är det snabbaste sättet att resa de 610 km mellan Umeå och Karlstad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Karlstad måste ofta anlända tidigt till Umeås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Karlstad?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta
Sök efter Umeå Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Umeå Karlstad

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Karlstad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Karlstad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Umeå och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Karlstad på Vivanoda.

Bussar mellan Umeå och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Umeå Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Umeå Karlstad

Tåg Umeå Karlstad

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Umeå till Karlstad, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Umeå till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Karlstad.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Karlstad. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Umeå till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Umeå Karlstad

Flyg Umeå Karlstad

Flygbolag Umeå Karlstad

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Karlstad
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid