Rekommenderad rutt
Umeå
Resa direkt till Visby med flyg
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Visby-resa.

För din resa från Umeå till Visby har du flera transportalternativ.

Tåg Umeå Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Visby

Många flygningar förbinder Umeå med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Visby

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
696 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Umeå till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, SAS - Scandinavian Airlines, Yuzmashavia eller Golden Air för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Visby

Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Visby?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Umeås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Visby?
Hastighet Tåg från Umeå till Visby är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Visby?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Umeå Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Tåg Umeå Visby

Tågbiljetter från Umeå till Visby kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Visby. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Umeå och Visby rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Umeå till Visby

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Umeå Visby

Flyg Umeå Visby

Flygbolag Umeå Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Visby
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid