Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Luleå med flyg, tåg
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg till Luleå
Luleå
Se priser
Göteborg
Resa med tåg till Umeå
Umeå
Resa med tåg till Luleå
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Luleå?

Planerar du att resa till Luleå från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Luleå-resa.

För din resa från Göteborg till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Luleå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Luleå

Många flygningar förbinder Göteborg med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Luleå

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
1026 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Göteborg Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Göteborg till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Luleå

Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Luleå?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 1026 km mellan Göteborg och Luleå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Luleå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Luleå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Luleå måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Luleå?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Luleå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Luleå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Luleå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Luleå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 1026 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Luleå?
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Luleå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Göteborg till Luleå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Luleå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta
Luleå Notviken station
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Göteborg Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Luleå

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Luleå och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Luleå.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Luleå, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Luleå och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Luleå är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Luleå under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Luleå. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Luleå.

Buss Göteborg Luleå

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Luleå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Luleå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Luleå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Luleå på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Luleå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Göteborg och Luleå är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Luleå, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussbolag tillåter passagerare att äta eller dricka på Göteborg-Luleå-bussarna, vissa erbjuder till och med en snackservice där du kan köpa en drink eller en smörgås. Det är dock lämpligt att kontrollera varje företags specifika policy innan du reser.

Bussbolag Göteborg Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Luleå

Tåg Göteborg Luleå

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Luleå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Luleå.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Luleå, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbiljetter från Göteborg till Luleå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

På tågen mellan Göteborg och Luleå finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Göteborg till Luleå

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Göteborg Luleå

Flyg Göteborg Luleå

Flygbolag Göteborg Luleå

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Göteborg Luleå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid