Göteborg
Resa direkt till Borås med buss, tåg
Borås
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Borås?

Planerar du att resa till Borås från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Borås, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Borås, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Borås har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Borås-resa.

För din resa från Göteborg till Borås har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Borås

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Borås, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Borås

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Borås idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Borås som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Borås

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Borås
Sverige
Avstånd
57 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Göteborg Borås biljetter
Sök efter boende i Borås
Planera din resa från Göteborg till Borås enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Borås enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Borås som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Borås med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Borås

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Borås?
Miljövänligt Tåget Göteborg-Borås anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Göteborg till Borås är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Borås ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Borås-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Göteborg-Borås-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Borås?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Borås är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Borås, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Borås är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Borås (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Göteborg till Borås är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Borås för att täcka den 57 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Borås kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Borås?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Borås

Borås Centralstation
Karta

Ankomststationer i Borås

Borås Centralstation
Karta
Sök efter Göteborg Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Borås

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Borås och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Borås.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Borås. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Borås.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Borås är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Borås under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Borås. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Borås.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Borås är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Borås under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Borås

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Borås varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Borås på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Borås har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Borås varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Borås för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Borås, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Borås varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Borås, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Borås extra kostnader.

Bussbolag Göteborg Borås

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Borås

Tåg Göteborg Borås

Tågen mellan Göteborg och Borås är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Borås. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Borås.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Borås, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Borås beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Borås är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Borås minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Borås rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Göteborg till Borås

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Borås
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid