Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Umeå med flyg, tåg
Umeå
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Umeå
Umeå
Se priser
Göteborg
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Umeå
Umeå
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Umeå?

Planerar du att resa till Umeå från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Umeå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Umeå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Umeå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Umeå-resa.

För din resa från Göteborg till Umeå har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Umeå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Umeå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Umeå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Umeå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Umeå

Många flygningar förbinder Göteborg med Umeå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Umeå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Umeå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Umeå

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Umeå
Sverige
Avstånd
815 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Göteborg Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå
Planera din resa från Göteborg till Umeå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Umeå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Umeå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Umeå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Umeå

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Umeå?
Hastighet Tåg från Göteborg till Umeå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Göteborg-Umeå anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Umeå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Göteborg-Umeå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Umeå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Umeå?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Umeå är det snabbaste sättet att resa de 815 km mellan Göteborg och Umeå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Umeå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Umeå måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Umeå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Umeå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Umeå?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Umeå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Umeå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Umeå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Umeå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Umeå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Umeå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Umeå för att täcka den 815 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Umeå?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomstflygplatser i Umeå

Umea
Karta
Sök efter Göteborg Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Umeå

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Umeå och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Umeå.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Umeå, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Umeå och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Umeå är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Umeå under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Umeå. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Umeå.

Buss Göteborg Umeå

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Umeå. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Umeå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Umeå på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Umeå varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Umeå för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Umeå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Umeå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Umeå, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Umeå extra kostnader.

Bussbolag Göteborg Umeå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Umeå

Tåg Göteborg Umeå

Tågen mellan Göteborg och Umeå är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Göteborg till Umeå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Umeå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Umeå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Umeå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Umeå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Umeå.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Umeå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Göteborg till Umeå

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Göteborg Umeå

Flyg Göteborg Umeå

Flygbolag Göteborg Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
NextJet
NextJet
Sök efter flyg Göteborg Umeå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid