Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Linköping med buss
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss till Mjölby
Mjölby
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Linköping-resa.

För din resa från Göteborg till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Linköping

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
228 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Göteborg Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Göteborg till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Linköping?
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 228 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Linköping?
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Linköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Göteborg till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Göteborg-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Göteborg Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Linköping.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Linköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Linköping.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Göteborg och Linköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Göteborg-Linköping.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Linköping, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Linköping och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Göteborg Linköping

Bussar mellan Göteborg och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Linköping extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Linköping på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Göteborg och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Linköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Göteborg Linköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Linköping

Tåg Göteborg Linköping

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Linköping.

Tågbiljetter från Göteborg till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Linköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Göteborg och Linköping. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Biljetter för sträckan Göteborg-Linköping kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Göteborg till Linköping

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Linköping
Göteborg till Linköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Göteborg Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid