Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Visby med flyg
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser
Göteborg
Resa med buss till Västervik
Västervik
Resa med färja till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixTrain, SJ, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Visby-resa.

För din resa från Göteborg till Visby har du flera transportalternativ.

Göteborg Visby med färja

Färjan mellan Göteborg och Visby är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Göteborg till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Visby

Många flygningar förbinder Göteborg med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Visby

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
375 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg
Sök efter Göteborg Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Göteborg till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixTrain, SJ, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Visby

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Visby?
Landskap Tågen mellan Göteborg och Visby erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Miljövänligt Tåget Göteborg-Visby anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Visby ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Göteborg-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Göteborg till Visby?
Trevlig upplevelse Färjeresor mellan Göteborg och Visby är i sig själva en mycket trevlig reseupplevelse och erbjuder ofta panoramautsikt över havet eller kusten.
Komfort Färjan Göteborg Visby erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Visby än något annat transportmedel.
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Flexibilitet Avgångstiderna för färjor mellan Göteborg och Visby kan vara mer begränsade än för andra transportsätt, vilket kan göra det svårare att planera en resa till Visby.
Varaktighet Färjeresor mellan Göteborg och Visby kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Visby.
Priser Priserna för färjor mellan Göteborg och Visby kan vara högre än för andra transportsätt.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Visby?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Visby är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Visby är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Visby (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 375 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Visby?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Visby är det snabbaste sättet att resa de 375 km mellan Göteborg och Visby.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Visby har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Visby kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Landvetter flygplats
Karta
Liseberg station
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta
Saeve
Karta

Ankomsthamnar i Visby

Visby
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Göteborg Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Visby

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Visby och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med färja, buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Visby.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Visby. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Visby.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Visby med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Visby.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Göteborg till Visby. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Visby kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Färja Göteborg Visby

Vissa färjerederier som trafikerar mellan Göteborg och Visby erbjuder rabatterade priser för barn och seniorer. Det är tillrådligt att göra en prissökning på Vivanoda med angivande av resenärernas ålder för att se om dessa rabatter är tillgängliga.

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Göteborg och Visby. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Göteborg och Visby och att du måste kombinera resan till Visby med ett annat transportmedel.

Priset på en färjebiljett från Göteborg till Visby kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Göteborg till Visby på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

De flesta färjerederier erbjuder Wi-Fi ombord på färjan från Göteborg till Visby, men detta kan medföra extra kostnader. Det är därför lämpligt att kontrollera med det berörda företaget om Wi-Fi finns tillgängligt och om avgifter tillkommer.

Bekvämligheterna ombord på färjan från Göteborg till Visby varierar beroende på färjerederi och fartygstyp. Moderna färjor erbjuder dock i allmänhet faciliteter som restauranger, barer, butiker, lekplatser för barn, lounger och hytter.

Det är vanligtvis möjligt att ta med sig bilen på färjan från Göteborg till Visby, men det tillkommer extra kostnader. Vi rekommenderar att du gör en prissökning på Vivanoda för att jämföra de olika färjeerbjudanden som finns tillgängliga mellan Göteborg och Visby och för att bedöma transportförhållandena.

Färjerederier Göteborg Visby

Destination Gotland
Destination Gotland
Sök efter färjebiljetter Göteborg Visby

Buss Göteborg Visby

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Visby varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Visby, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Visby har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Visby varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Visby för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Visby extra kostnader.

De flesta bussar mellan Göteborg och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Visby varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Visby på Vivanoda.

Bussbolag Göteborg Visby

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Visby

Tåg Göteborg Visby

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Visby, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Visby. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Visby.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Visby minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Visby beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Visby är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Visby rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Göteborg till Visby kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Göteborg till Visby

FlixTrain
FlixTrain
SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Visby

Flyg Göteborg Visby

Flygbolag Göteborg Visby

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Golden Air
Golden Air
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Göteborg Visby
Göteborg till Visby - Billiga färja, buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Göteborg Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid