Reser från Göteborg till Norrköping

Planera din resa från Göteborg till Norrköping i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

2 alternativ att gå från Göteborg till Norrköping i tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Göteborg
Norrköping
  • Hämta priser
2
Göteborg
Linköping
Norrköping
/
  • Hämta priser

Resa Göteborg Norrköping

Transportmedelbuss, tåg
avstånd266 km
Direkt linjeJa

Hur man reser från Göteborg till Norrköping ?

Du planerar en resa från Göteborg till Norrköping och som många resenärer letar du efter det bästa och billigaste transportmedlet att resa mellan Göteborg Norrköping? Att surfa på flera webbplatser för att få en enkel information och boka din resa är alltid väldigt tråkigt.

Lyckligtvis är Vivanoda en multimodal resplanerare som samlar priser för bussar och tåg i en enda sökning. Ange bara dina resdatum till Norrköping då kommer Vivanoda att göra resten. Förfina, filtrera, sortera efter dina resepreferenser och välj sedan Göteborg - Norrköping erbjudande som passar dig bäst.

Att resa från Göteborg, tåg eller bussar av Swebus, FlixBus, SJ, Snälltåget, NettBuss och Bus4You kommer att transportera dig till Norrköping.

Alla transportsätt Göteborg Norrköping

För en resa från Göteborg (Sverige) till Norrköping (Sverige) med ett avstånd på 266 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Du har tur, det finns en direkt busstransport i Göteborg-Norrköping som ofta är det billigaste alternativet.
Du kommer ombord på en buss till Göteborg. Bussen kommer att släppa dig i Norrkoping (0.2 km från Norrköping, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Gothenburg busstation (vid 1.5 km de Göteborg) minst 15 minuter före avgångstiden för Norrköping.
Det är inte möjligt att gå direkt från Göteborg till Norrköping utan förändring. Du kan ta tågetLinköping-Norrköping och använda buss för att nå ditt slutmål.
Tåg från Snälltåget eller SJ till Norrköping lämnar Linköping Centralstation järnvägsstation i Linköping. Ankomst till Norrköping kommer att vara vid Norrköping Centralstation Station (0.2 km från centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)