Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Norrköping med buss
Norrköping
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss till Linköping
Linköping
Resa med tåg, buss till Norrköping
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Norrköping-resa.

För din resa från Göteborg till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Norrköping

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
266 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Göteborg Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Göteborg till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Norrköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 266 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Norrköping?
Hastighet Tåg från Göteborg till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Göteborg-Norrköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Norrköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Göteborg Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Norrköping.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Norrköping, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Norrköping och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Norrköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Norrköping.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Norrköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Norrköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Norrköping

Bussar mellan Göteborg och Norrköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Norrköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Norrköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Norrköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Norrköping extra kostnader.

De flesta bussar mellan Göteborg och Norrköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Göteborg Norrköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Norrköping

Tåg Göteborg Norrköping

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Norrköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Norrköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Norrköping.

Tågen mellan Göteborg och Norrköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Göteborg till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Göteborg Norrköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid