Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Sundsvall med flyg, tåg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Göteborg
Resa med tåg till Härnösand
Härnösand
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Sundsvall-resa.

För din resa från Göteborg till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Sundsvall

Många flygningar förbinder Göteborg med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Sundsvall

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
599 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Göteborg Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Göteborg till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Sundsvall?
Hastighet Tåg från Göteborg till Sundsvall är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Göteborg-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Sundsvall?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Sundsvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 599 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Sundsvall?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 599 km mellan Göteborg och Sundsvall.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Sundsvall måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Sundsvall har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Göteborg Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Sundsvall

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Sundsvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Sundsvall.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Sundsvall, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Sundsvall och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Göteborg-Sundsvall är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Sundsvall under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Göteborg-Sundsvall. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Sundsvall.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Sundsvall är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Sundsvall under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Sundsvall

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Sundsvall. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Sundsvall på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Sundsvall har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Göteborg och Sundsvall är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Göteborg Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Sundsvall

Tåg Göteborg Sundsvall

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Göteborg till Sundsvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Sundsvall minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Sundsvall.

Biljetter för sträckan Göteborg-Sundsvall kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Göteborg till Sundsvall

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Göteborg Sundsvall

Flyg Göteborg Sundsvall

Flygbolag Göteborg Sundsvall

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
NextJet
NextJet
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Göteborg Sundsvall
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid