Reser från Göteborg till Sundsvall

Planera din resa från Göteborg till Sundsvall i tåg, buss, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

3 alternativ att gå från Göteborg till Sundsvall i flygplan, tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Göteborg
Sundsvall
/
  • Hämta priser
2
Göteborg
Stockholm
Sundsvall
/
/
  • Hämta priser
3
Göteborg
Härnösand
Sundsvall
  • Hämta priser

Resa Göteborg Sundsvall

Transportmedelflygplan, buss, tåg
avstånd599 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Göteborg till Sundsvall?

Vi erbjuder 3 linjer i tåg, buss, flygplanatt förbereda din Göteborg Sundsvall resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss, flygplan).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Göteborg Sundsvall genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Göteborg och Sundsvall på en karta, liksom rutten Göteborg Sundsvall och de olika anslutningspunkterna (Sundsvall/Harnosand flygplats, Sundsvall Centralstation Station, Sundsvall Västra station Station, Göteborg Centralstation Station, Landvetter flygplats, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Sundsvall

Alla transportsätt Göteborg Sundsvall

För en resa från Göteborg (Sverige) till Sundsvall (Sverige) med ett avstånd på 599 km kan du låna 3 transportmedel, eventuellt kombinera flygplan, buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Direktflyg Göteborg> Sundsvall är det snabbaste sättet att nå ditt resmål.
Lämna Göteborg och anländer tillräckligt tidigt (minst 2 timmar före avgångstid) till Landvetter GOT flygplats vid 19 km, för incheckning för flygningen till Sundsvall (Sundsvall/Harnosand Airport, IATA-kod: SDL) som drivs av NextJet.
Göteborg Sundsvall tåget är direkt.
Tåg från SJ till Sundsvall lämnar Göteborg Centralstation järnvägsstation i Göteborg. Ankomst till Sundsvall kommer att vara vid Sundsvall Centralstation Station (0.6 km från centrum).
Även om det inte är möjligt att resa till Göteborg Sundsvall endast med buss, finns det andra transportsätt (tåg) som kommer att slutföra resan Göteborg-Stockholm.
Du kommer ombord på en buss till Göteborg. Bussen kommer att släppa dig i Stockholm (0.5 km från Stockholm, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Göteborg Nils Ericsonterminal busstation (vid 1.7 km de Göteborg) minst 15 minuter före avgångstiden för Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)