Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Kalmar med buss, tåg, flyg
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, tåg till Borås
Borås
Resa med tåg till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Kalmar-resa.

För din resa från Göteborg till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Kalmar

Många flygningar förbinder Göteborg med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Kalmar

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
288 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss, tåg och flyg
Sök efter Göteborg Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Göteborg till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Kalmar?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 288 km mellan Göteborg och Kalmar.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Kalmar har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Kalmar måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Kalmar?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Kalmar är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Kalmar, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 288 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Kalmar?
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Kalmar ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Kalmar erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Göteborg till Kalmar är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Göteborg-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Landvetter flygplats
Karta
Gothenburg
Karta
Liseberg station
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Göteborg Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Kalmar

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Kalmar och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Kalmar.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Kalmar, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Kalmar och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Göteborg till Kalmar. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Kalmar kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Göteborg och Kalmar. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Göteborg-Kalmar.

Buss Göteborg Kalmar

Längden på bussresan mellan Göteborg och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Kalmar varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kalmar, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Kalmar, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Göteborg och Kalmar har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Kalmar extra kostnader.

De flesta bussar mellan Göteborg och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Göteborg Kalmar

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Kalmar

Tåg Göteborg Kalmar

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Kalmar. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Göteborg och Kalmar är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Kalmar rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Kalmar.

Tågbolag från Göteborg till Kalmar

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Kalmar

Flyg Göteborg Kalmar

Flygbolag Göteborg Kalmar

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Göteborg Kalmar
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid