Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Eskilstuna med tåg, buss
Eskilstuna
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss, tåg till Södertälje
Södertälje
Resa med tåg, buss till Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser
Göteborg
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med buss, tåg till Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Eskilstuna-resa.

För din resa från Göteborg till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Eskilstuna

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
321 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Göteborg Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Göteborg till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Eskilstuna?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Eskilstuna är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Eskilstuna (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Eskilstuna är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Eskilstuna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Eskilstuna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Eskilstuna för att täcka den 321 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Eskilstuna?
Hastighet Tåg från Göteborg till Eskilstuna är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Göteborg-Eskilstuna anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Göteborg och Eskilstuna erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Göteborg-Eskilstuna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Eskilstuna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Eskilstuna?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Gothenburg
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Göteborg Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Eskilstuna

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Eskilstuna och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Eskilstuna.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Eskilstuna, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Eskilstuna och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Göteborg och Eskilstuna. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Göteborg-Eskilstuna.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Eskilstuna är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Eskilstuna under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Göteborg Eskilstuna

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Eskilstuna varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Eskilstuna, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Göteborg och Eskilstuna är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Eskilstuna, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Eskilstuna varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Eskilstuna på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Eskilstuna. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Eskilstuna extra kostnader.

Bussbolag Göteborg Eskilstuna

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Eskilstuna

Tåg Göteborg Eskilstuna

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Eskilstuna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Eskilstuna.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Eskilstuna minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Eskilstuna beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Eskilstuna är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Göteborg och Eskilstuna är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Eskilstuna. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Göteborg och Eskilstuna. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Göteborg till Eskilstuna

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Göteborg Eskilstuna
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid