Rekommenderad rutt
Sundsvall
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Se priser
Alternativa rutter
Sundsvall
Resa med flyg, tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Lund
Lund
Se priser
Sundsvall
Resa direkt till Lund med tåg
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Lund?

Planerar du att resa till Lund från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Lund-resa.

För din resa från Sundsvall till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Sundsvall Lund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Lund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Sundsvall Lund

Många flygningar förbinder Sundsvall med Lund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Lund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Lund

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
780 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Sundsvall Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Sundsvall till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Lund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Lund

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Lund?
Miljövänligt Tåget Sundsvall-Lund anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Sundsvall till Lund är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Lund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Sundsvall-Lund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Lund?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Sundsvall och Lund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Sundsvall till Lund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Lund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Sundsvall till Lund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Lund för att täcka den 780 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Lund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Lund?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Lund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Lund är det snabbaste sättet att resa de 780 km mellan Sundsvall och Lund.
Säkerhetskontroller Resenärer till Lund måste ofta anlända tidigt till Sundsvalls flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Sundsvall till Lund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Lund?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Sundsvall Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

Buss Sundsvall Lund

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Sundsvall-Lund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Sundsvall till Lund på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Lund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Lund för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Sundsvall-Lund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussar mellan Sundsvall och Lund har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Sundsvall Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Lund

Tåg Sundsvall Lund

Tågen mellan Sundsvall och Lund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Lund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Lund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Lund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Lund.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Sundsvall till Lund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Sundsvall till Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Lund

Flyg Sundsvall Lund

Flygbolag Sundsvall Lund

NextJet
NextJet
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Sundsvall Lund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid