Rekommenderad rutt
Sundsvall
Resa direkt till Kalmar med flyg
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Sundsvall
Resa med tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, buss till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Kalmar-resa.

För din resa från Sundsvall till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Sundsvall Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Sundsvall Kalmar

Många flygningar förbinder Sundsvall med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Kalmar

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
639 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Sundsvall Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Sundsvall till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air, FlixBus, Swebus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Kalmar?
Bekvämlighet Tåg mellan Sundsvall och Kalmar erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Sundsvall till Kalmar är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Sundsvall-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Kalmar?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Sundsvall och Kalmar, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Sundsvall till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Sundsvall till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 639 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Kalmar?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 639 km mellan Sundsvall och Kalmar.
Säkerhetskontroller Resenärer till Kalmar måste ofta anlända tidigt till Sundsvalls flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Sundsvall till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Kalmar?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Sundsvall Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Buss Sundsvall Kalmar

De flesta bussar mellan Sundsvall och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Sundsvall från Kalmar varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kalmar, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Sundsvall-Kalmar, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Sundsvall Kalmar

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Kalmar

Tåg Sundsvall Kalmar

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Sundsvall och Kalmar rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Sundsvall till Kalmar, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Kalmar.

Tågbolag från Sundsvall till Kalmar

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Kalmar

Flyg Sundsvall Kalmar

Flygbolag Sundsvall Kalmar

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Sundsvall Kalmar
Sundsvall till Kalmar - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Sundsvall till Kalmar

Vad man ska se och göra i Kalmar?

Kalmars huvudattraktion är dess slott, som har anor från 1100-talet. Denna imponerande medeltida fästning ligger på en liten ö och erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Inne i slottet finns ett museum som berättar om regionens historia och en fin samling av historiska föremål.

Förutom slottet är Kalmar fullt av vackra kullerstensgator, färgglada hus och historiska byggnader. Ta en promenad genom stadskärnan för att beundra den typiska svenska arkitekturen och shoppa i de lokala butikerna. Och missa inte Kalmar domkyrka, ett av Sveriges finaste exempel på gotisk arkitektur.

Det finns gott om transportalternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska det omgivande området eller ta dig runt till fots, eftersom de flesta attraktioner ligger inom bekvämt räckhåll. Lokala bussar finns också och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i Kalmar och det omgivande området.

Tveka inte att upptäcka staden Kalmar på din nästa resa till Sverige. Dess historiska arv, naturliga skönhet och välkomnande atmosfär kommer att ge dig oförglömliga minnen.

Sök efter Sundsvall Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid