Rekommenderad rutt
Sundsvall
Resa direkt till Uppsala med tåg
Uppsala
Se priser
Alternativa rutter
Sundsvall
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Uppsala?

Planerar du att resa till Uppsala från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Uppsala, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Uppsala, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Uppsala har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Uppsala-resa.

För din resa från Sundsvall till Uppsala har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Uppsala

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Uppsala, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Sundsvall Uppsala

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Uppsala idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Sundsvall Uppsala

Många flygningar förbinder Sundsvall med Uppsala varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Uppsala på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Uppsala som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Uppsala

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Uppsala
Sverige
Avstånd
282 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Sundsvall Uppsala biljetter
Sök efter boende i Uppsala
Planera din resa från Sundsvall till Uppsala enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Uppsala enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Uppsala som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Uppsala med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Uppsala

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Uppsala?
Priser Bussbiljetter från Sundsvall till Uppsala är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Uppsala (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Sundsvall och Uppsala, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Sundsvall och Uppsala är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Uppsala kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Sundsvall till Uppsala är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Uppsala för att täcka den 282 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Uppsala?
Hastighet Tåg från Sundsvall till Uppsala är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Sundsvall och Uppsala erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Sundsvall-Uppsala anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Sundsvall-Uppsala-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Uppsala-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Uppsala?
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Uppsala är det snabbaste sättet att resa de 282 km mellan Sundsvall och Uppsala.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Uppsala, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Sundsvall till Uppsala kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Uppsala måste ofta anlända tidigt till Sundsvalls flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Sundsvall Uppsala har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Uppsala?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta
Sök efter Sundsvall Uppsala biljetter
Sök efter boende i Uppsala

3 tips för billigare resor mellan Sundsvall och Uppsala

Har du bestämt dig för att resa från Sundsvall till Uppsala och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Sundsvall till Uppsala.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Sundsvall till Uppsala. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Uppsala.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Sundsvall till Uppsala, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Uppsala och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Sundsvall och Uppsala. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Sundsvall-Uppsala.

Buss Sundsvall Uppsala

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Sundsvall-Uppsala. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Uppsala varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Uppsala för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Sundsvall-Uppsala varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Sundsvall till Uppsala på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Sundsvall-Uppsala extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Sundsvall från Uppsala varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Uppsala, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Sundsvall och Uppsala har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Sundsvall Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Uppsala

Tåg Sundsvall Uppsala

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Sundsvall till Uppsala. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Uppsala beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Uppsala är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Uppsala. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Uppsala.

Tågbiljetter från Sundsvall till Uppsala kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Sundsvall och Uppsala är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Biljetter för sträckan Sundsvall-Uppsala kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Sundsvall till Uppsala

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Uppsala

Flyg Sundsvall Uppsala

Flygbolag Sundsvall Uppsala

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Sundsvall Uppsala
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid