Så tar du dig till Sundsvall

Planerar du en resa till Sundsvall? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Sundsvall genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg och flyg.

Med tåg till Sundsvall

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Sundsvall. Det gör att du enkelt kan komma fram till Sundsvalls centrum och njuta av sevärdheterna.

Flyg till Sundsvall

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Sundsvalls centrum. Priserna på flyg till Sundsvall är också ofta attraktiva.

Transport till Sundsvall i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Sundsvall
6
Antal stationer eller flygplatser i Sundsvall
1 flygplatser
2 stationer
Sök och hitta biljetter till Sundsvall
Sök efter boende i Sundsvall
Varför söka efter biljetter för att resa till Sundsvall med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Sundsvall med Vivanoda?

När du planerar en resa till Sundsvall är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Sundsvall. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Sundsvall.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Sundsvall när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Sundsvall. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Sundsvall

Vi presenterar de mest populära rutterna till Sundsvall från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Sundsvall, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Sundsvall med säkerhet.

Oavsett om du reser från Stockholm, Göteborg, Östersund, Kramfors, Örnsköldsvik eller Umeå eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Sundsvall. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Sundsvall. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Sundsvall med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Sundsvall
Sök efter boende i Sundsvall

Resa till Sundsvall med tåg

Var finns tågstationer i Sundsvall?

För att nå Sundsvall med tåg kan du välja mellan 2 stationer, inklusive Sundsvall Centralstation och Sundsvall Västra station.

Sundsvall Centralstation
Station belägen 0.6 km från Sundsvalls centrum
Karta
Sundsvall Västra station
Station belägen 0.8 km från Sundsvalls centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Sundsvall

Flyg till Sundsvall

Några tips för billiga flyg till Sundsvall

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Sundsvall med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Håll utkik efter kampanjer.
Flygbolag som Golden Air, NextJet, SAS - Scandinavian Airlines och TUIfly erbjuder regelbundet intressanta kampanjer på sociala nätverk eller andra kommunikationsmedel.
Det är bäst att flyga till Sundsvall på en tisdag eller onsdag.
Vissa dagar i veckan, till exempel tisdagar och onsdagar, är flygningarna till Sundsvall mindre fulla än på fredagar och söndagar. De är därför billigare.
Jämför priser på flyg till Vivanoda
Genom att använda en flygaggregator som Vivanoda säkerställer du att du har ett brett utbud av flyg till Sundsvall och optimerar dina chanser att hitta det bästa flyget med flygbolag som TUIfly, SAS - Scandinavian Airlines, NextJet och Golden Air.

Var ligger flygplatserna i Sundsvall?

Om du vill ta dig till Sundsvall med flyg anländer du till flygplatsen Sundsvall/Harnosand.

Sundsvall/Harnosand
Flygplatsen ligger 16.4 km från Sundsvall
Karta
Hitta flyg till Sundsvall
Resa till Sundsvall med tåg, buss och flyg - Billiga biljetter!

Resor och transport till Sundsvall

Vad att se och göra i Sundsvall?

Sundsvall är en stad i norra Sverige som är känd för sin stenarkitektur i nyrenässansstil och sin historiska hamn. Det bästa sättet att utforska staden är att börja med en promenad genom centrum för att se stenbyggnaderna, till exempel stadshuset och stadsbiblioteket. Ett besök på Stora Torget är också ett måste, med sin livliga marknad och fontän.

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

När ska man besöka Sundsvall?

Sommaren, från juni till augusti, är den bästa tiden att resa i Sverige om du letar efter milda temperaturer och gott om solsken. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, med längre dagar och kortare nätter. Det här är den perfekta tiden att utforska Sveriges magnifika skärgårdar, njuta av stränderna, vandra eller campa.

Vår och höst, från mars till maj och september till november, erbjuder mildare temperaturer, men kan åtföljas av regn. Medeltemperaturen varierar mellan 10°C och 15°C, med soliga dagar och svalare nätter. Det här är en bra tid att upptäcka naturen när den återföds eller pryds av magnifika höstfärger, men det är nödvändigt att ta med skydd mot regn.

Sök och hitta biljetter till Sundsvall
Sök efter boende i Sundsvall

None

None
None
None