Sundsvall
Resa med tåg, flygplan till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Helsingborg?

Planerar du att resa till Sundsvall från Helsingborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller NextJet) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Helsingborg-resa.

För din resa från Sundsvall till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Sundsvall Helsingborg med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Helsingborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Sundsvall Helsingborg med flyg

Många flygningar förbinder Sundsvall med Helsingborg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Helsingborg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Helsingborg

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
752 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Sundsvall Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Sundsvall till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller NextJet för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Helsingborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Helsingborg

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Helsingborg?
Miljövänligt Tåget Sundsvall-Helsingborg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Sundsvall och Helsingborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Sundsvall-Helsingborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Helsingborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Helsingborg?
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Helsingborg är det snabbaste sättet att resa de 752 km mellan Sundsvall och Helsingborg.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Helsingborg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Helsingborg måste ofta anlända tidigt till Sundsvalls flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Sundsvall Helsingborg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Helsingborg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Sundsvall och Helsingborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Sundsvall och Helsingborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Helsingborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Sundsvall till Helsingborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Helsingborg för att täcka den 752 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Helsingborg?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Sundsvall Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Buss Sundsvall Helsingborg

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Sundsvall-Helsingborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Sundsvall till Helsingborg på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Helsingborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Helsingborg för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Sundsvall-Helsingborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Sundsvall och Helsingborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Sundsvall Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Helsingborg

Tåg Sundsvall Helsingborg

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Sundsvall och Helsingborg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Helsingborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Helsingborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Sundsvall till Helsingborg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Helsingborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Helsingborg.

Tågbolag från Sundsvall till Helsingborg

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Helsingborg

Flyg Sundsvall Helsingborg

Flygbolag Sundsvall Helsingborg

NextJet
NextJet
Sök efter flyg Sundsvall Helsingborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid