Rekommenderad rutt
Sundsvall
Resa med tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Sundsvall
Resa direkt till Linköping med tåg
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Linköping-resa.

För din resa från Sundsvall till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Sundsvall Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Sundsvall Linköping

Många flygningar förbinder Sundsvall med Linköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Linköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Linköping

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
452 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Sundsvall Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Sundsvall till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Linköping

Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Linköping?
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Linköping är det snabbaste sättet att resa de 452 km mellan Sundsvall och Linköping.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Linköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Sundsvall Linköping har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Sundsvall till Linköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Linköping?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Sundsvall och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Sundsvall till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Sundsvall till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 452 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Linköping?
Miljövänligt Tåget Sundsvall-Linköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Sundsvall och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Sundsvall-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Linköping?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Sundsvall Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Buss Sundsvall Linköping

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Sundsvall-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Sundsvall till Linköping på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Sundsvall från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Sundsvall och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Sundsvall Linköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Linköping

Tåg Sundsvall Linköping

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Linköping.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Sundsvall till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Sundsvall och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Sundsvall till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Linköping

Flyg Sundsvall Linköping

Flygbolag Sundsvall Linköping

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Sundsvall Linköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid