Rekommenderad rutt
Sundsvall
Resa direkt till Stockholm med tåg, flyg
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Sundsvall
Resa med tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Stockholm-resa.

För din resa från Sundsvall till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Sundsvall Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Sundsvall Stockholm

Många flygningar förbinder Sundsvall med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Stockholm

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
342 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och flyg
Sök efter Sundsvall Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Sundsvall till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Stockholm?
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 342 km mellan Sundsvall och Stockholm.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Sundsvall Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Sundsvall till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Sundsvalls flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Stockholm?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Sundsvall och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Sundsvall till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Sundsvall och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Sundsvall till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 342 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Stockholm?
Tillgänglighet Tågstationerna i Sundsvall eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Sundsvall-Stockholm anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Sundsvall och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Sundsvall-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Stockholm?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta
Sök efter Sundsvall Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Sundsvall och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Sundsvall till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Sundsvall till Stockholm.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Sundsvall till Stockholm. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Stockholm.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Sundsvall-Stockholm är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Stockholm under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Sundsvall till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Sundsvall Stockholm

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Sundsvall-Stockholm extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Sundsvall-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Sundsvall till Stockholm på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Sundsvall från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Sundsvall-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Sundsvall och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Sundsvall Stockholm

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Stockholm

Tåg Sundsvall Stockholm

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Sundsvall till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Sundsvall och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Sundsvall till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Sundsvall till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Stockholm.

Tågbolag från Sundsvall till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Stockholm

Flyg Sundsvall Stockholm

Flygbolag Sundsvall Stockholm

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Sundsvall Stockholm
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid