Sundsvall
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Östersund-resa.

För din resa från Sundsvall till Östersund har du flera transportalternativ.

Tåg Sundsvall Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Östersund

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
162 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Sundsvall Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Sundsvall till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Östersund med sinnesro!

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Östersund?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta
Sök efter Sundsvall Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

3 tips för billigare resor mellan Sundsvall och Östersund

Har du bestämt dig för att resa från Sundsvall till Östersund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Sundsvall till Östersund.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Sundsvall-Östersund är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Östersund under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Sundsvall-Östersund. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Östersund.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Sundsvall och Östersund. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Sundsvall-Östersund.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Sundsvall till Östersund. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Östersund.

Tåg Sundsvall Östersund

Tågbiljetter från Sundsvall till Östersund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Sundsvall till Östersund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Sundsvall till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Sundsvall och Östersund rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Sundsvall till Östersund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Sundsvall till Östersund

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Östersund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid