Rekommenderad rutt
Sundsvall
Resa direkt till Karlstad med tåg
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Sundsvall
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser
Sundsvall
Resa med tåg till Skövde
Skövde
Resa med buss till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Sundsvall till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Sundsvall till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Sundsvall och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Swebus, FlixBus, SJ, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Sundsvall och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Sundsvall-Karlstad-resa.

För din resa från Sundsvall till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Sundsvall till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Sundsvall till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Sundsvall Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Sundsvall Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Sundsvall Karlstad

Många flygningar förbinder Sundsvall med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Sundsvall till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Sundsvall Karlstad

Avgångsstad
Sundsvall
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
393 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Sundsvall Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Sundsvall till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Sundsvall till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Sundsvall och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Swebus, FlixBus, SJ, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Sundsvall och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Sundsvall och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Sundsvall till Karlstad?
Priser Bussbiljetter från Sundsvall till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Sundsvall och Karlstad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Sundsvall och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Sundsvall till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 393 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Sundsvall till Karlstad?
Miljövänligt Tåget Sundsvall-Karlstad anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Sundsvall och Karlstad erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Sundsvall-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Sundsvall Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Sundsvall till Karlstad?
Hastighet Att flyga mellan Sundsvall och Karlstad är det snabbaste sättet att resa de 393 km mellan Sundsvall och Karlstad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Sundsvall till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Sundsvall till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Karlstad måste ofta anlända tidigt till Sundsvalls flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Sundsvall? Var anländer jag i Karlstad?

Avgångsstationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta
Sök efter Sundsvall Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Sundsvall Karlstad

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Sundsvall-Karlstad. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Sundsvall och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Sundsvall-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Sundsvall till Karlstad på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Sundsvall-Karlstad extra kostnader.

Bussbolag Sundsvall Karlstad

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Sundsvall Karlstad

Tåg Sundsvall Karlstad

Tågen mellan Sundsvall och Karlstad är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Sundsvall till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Sundsvall till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Sundsvall och Karlstad.

Tågbiljetter från Sundsvall till Karlstad kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Sundsvall till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Sundsvall Karlstad

Flyg Sundsvall Karlstad

Flygbolag Sundsvall Karlstad

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Sundsvall Karlstad
Sundsvall till Karlstad - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Sundsvall till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Sundsvall Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid