Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Linköping med buss, tåg
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med tåg, buss till Norrköping
Norrköping
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Linköping-resa.

För din resa från Jönköping till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Linköping

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
111 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Jönköping Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Jönköping till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Jönköping till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Jönköping till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 111 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Linköping?
Hastighet Tåg från Jönköping till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Jönköping och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Jönköping eller Linköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Jönköping-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Jönköping Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Linköping.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Jönköping-Linköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Linköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Jönköping och Linköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Jönköping-Linköping.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Linköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Linköping.

Buss Jönköping Linköping

De flesta bussar mellan Jönköping och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Jönköping och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Linköping på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Jönköping och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Jönköping Linköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Linköping

Tåg Jönköping Linköping

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Jönköping och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Jönköping till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Jönköping till Linköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Linköping.

Tågbolag från Jönköping till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Jönköping Linköping
Jönköping till Linköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Jönköping Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid