Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa med buss, tåg, flyg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Luleå
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa direkt till Luleå med tåg
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Luleå?

Planerar du att resa till Luleå från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Norwegian Air Shuttle) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Luleå-resa.

För din resa från Jönköping till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Luleå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Jönköping Luleå

Många flygningar förbinder Jönköping med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Luleå

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
963 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Jönköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Jönköping till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Norwegian Air Shuttle för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Luleå

Fördelar och nackdelar med att flyga från Jönköping till Luleå?
Hastighet Att flyga mellan Jönköping och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 963 km mellan Jönköping och Luleå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Jönköping till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Jönköping Luleå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Luleå måste ofta anlända tidigt till Jönköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Luleå?
Miljövänligt Tåget Jönköping-Luleå anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Jönköping till Luleå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Jönköping-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Luleå?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Luleå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Luleå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Jönköping till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 963 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Jönköping

Axamo
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Jönköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Buss Jönköping Luleå

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Luleå, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Jönköping och Luleå är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Luleå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Luleå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Luleå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Luleå på Vivanoda.

Bussbolag Jönköping Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Luleå

Tåg Jönköping Luleå

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Luleå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Luleå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Luleå.

Tågen mellan Jönköping och Luleå är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Jönköping till Luleå

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Jönköping Luleå

Flyg Jönköping Luleå

Flygbolag Jönköping Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Avies
Avies
Sök efter flyg Jönköping Luleå
Jönköping till Luleå - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Luleå

Vad man ska se och göra i Luleå?

En av Luleås huvudattraktioner är den berömda Gammelstads träkyrka. Den medeltida kyrkan, som byggdes på 1400-talet, finns med på UNESCO:s världsarvslista och ger en fascinerande inblick i regionens historia.

Kulturälskare kommer också att uppskatta kulturcentret Kulturens Hus, som är värd för en mängd olika konstnärliga evenemang, från samtida konstutställningar till konserter och pjäser. Missa inte heller friluftsmuseet Hägnan, där du kan lära dig mer om det traditionella livet hos samerna, regionens ursprungsbefolkning.

När det gäller transport har Luleå ett effektivt bussnät som trafikerar hela staden och det omgivande området. Om du föredrar att ta dig runt med cykel är staden också utrustad med välutvecklade cykelvägar. För längre resor kan du hyra en bil eller ta regionaltågen, som förbinder Luleå med andra destinationer i norra Sverige.

Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller kultur erbjuder staden Luleå många fascinerande möjligheter att upptäcka. Se till att besöka denna unika nordiska destination på din nästa resa till Sverige.

Sök efter Jönköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid