Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Karlstad med flyg, buss
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med buss till Kristinehamn
Kristinehamn
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (bmi Regional, Swebus, FlixBus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Karlstad-resa.

För din resa från Jönköping till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Jönköping Karlstad

Många flygningar förbinder Jönköping med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Karlstad

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
182 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Jönköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Jönköping till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som bmi Regional, Swebus, FlixBus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Karlstad?
Tillgänglighet Tågstationerna i Jönköping eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Jönköping och Karlstad erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Jönköping till Karlstad är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Jönköping-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Karlstad?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Karlstad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Jönköping till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Karlstad är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Jönköping till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 182 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Jönköping till Karlstad?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Jönköping till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Jönköping och Karlstad är det snabbaste sättet att resa de 182 km mellan Jönköping och Karlstad.
Säkerhetskontroller Resenärer till Karlstad måste ofta anlända tidigt till Jönköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Jönköping till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Jönköping Karlstad har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Jönköping

Axamo
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Karlstad

Karlstad
Karta
Sök efter Jönköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Karlstad

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Karlstad och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Karlstad.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Jönköping till Karlstad. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Karlstad kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Jönköping och Karlstad med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Karlstad.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Karlstad. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Karlstad.

Buss Jönköping Karlstad

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Karlstad varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Karlstad, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Jönköping och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Karlstad på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Jönköping-Karlstad. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Karlstad, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Jönköping och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Jönköping Karlstad

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Jönköping Karlstad

Tåg Jönköping Karlstad

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Jönköping till Karlstad, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Jönköping till Karlstad. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Karlstad.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Karlstad minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Jönköping och Karlstad rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Jönköping till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Jönköping Karlstad

Flyg Jönköping Karlstad

Flygbolag Jönköping Karlstad

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Jönköping Karlstad
Jönköping till Karlstad - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Jönköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid