Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Gävle med tåg
Gävle
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Se priser
Jönköping
Resa med buss till Mjölby
Mjölby
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Gävle?

Planerar du att resa till Gävle från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Gävle, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Gävle, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Gävle har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Gävle-resa.

För din resa från Jönköping till Gävle har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Gävle

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Gävle, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Gävle

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Gävle idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Gävle som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Gävle

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Gävle
Sverige
Avstånd
364 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Jönköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle
Planera din resa från Jönköping till Gävle enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Gävle enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Gävle som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Gävle med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Gävle

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Gävle?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Gävle är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Gävle kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Gävle?
Tillgänglighet Tågstationerna i Jönköping eller Gävle ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Jönköping-Gävle-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Gävle?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Gävle

Gävle Centralstation
Karta
Sök efter Jönköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle

Buss Jönköping Gävle

Bussar mellan Jönköping och Gävle har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Jönköping och Gävle varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Gävle för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Gävle varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Gävle, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Jönköping Gävle

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Gävle

Tåg Jönköping Gävle

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Gävle. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Gävle.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Gävle beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Gävle är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Jönköping till Gävle kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Jönköping till Gävle

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Jönköping Gävle
Jönköping till Gävle - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Gävle

Vad man ska se och göra i Gävle?

En av Gävles mest ikoniska platser är Gävle slott, som har anor från 1400-talet. Detta välbevarade slott erbjuder magnifik utsikt över staden och inrymmer nu ett museum som berättar historien om Gävle. De kullerstensbelagda gatorna i stadskärnan är också fulla av färgglada korsvirkeshus, vilket skapar en pittoresk och autentisk atmosfär.

För historieintresserade är Länsmuseet Gävleborg ett måste. Här finns utställningar om regionens kultur och traditioner samt dess industrihistoria.

Gävle är också känt för sin djurpark, Furuviksparken. Denna park, som ligger bara några kilometer från staden, är hem för en mängd olika djur, inklusive älgar, lodjur och apor. Du kan också njuta av delfin- och sjölejonshower, samt attraktioner som berg- och dalbanor och vattenrutschbanor.

När det gäller lokaltrafiken är Gävle väl försett med kollektivtrafik. Staden har ett effektivt bussnätverk som förbinder de olika stadsdelarna och attraktionerna. Cykel är också ett populärt sätt att ta sig runt i staden, med många säkra cykelvägar och cykeluthyrning tillgänglig på ett antal platser.

Sök efter Jönköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid