Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Norrköping med buss, tåg
Norrköping
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Resa med tåg, buss till Norrköping
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Norrköping-resa.

För din resa från Jönköping till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Norrköping

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
149 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Jönköping Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Jönköping till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Norrköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Jönköping till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Jönköping till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 149 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Norrköping?
Hastighet Tåg från Jönköping till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Jönköping eller Norrköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Jönköping och Norrköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Jönköping-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Jönköping Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Norrköping.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Jönköping till Norrköping. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Norrköping kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Jönköping och Norrköping med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Norrköping.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Jönköping-Norrköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Norrköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Jönköping Norrköping

Bussar mellan Jönköping och Norrköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Jönköping och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Norrköping på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Jönköping och Norrköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Jönköping-Norrköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Norrköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Jönköping Norrköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Jönköping Norrköping

Tåg Jönköping Norrköping

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Norrköping.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Jönköping till Norrköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Jönköping och Norrköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Jönköping till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Jönköping till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Jönköping Norrköping
Jönköping till Norrköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Norrköping

Vad man ska se och göra i Norrköping?

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Norrköping. Staden har ett effektivt kollektivtrafiksystem med bussar och spårvagnar som förbinder stadens olika delar. Det är också möjligt att resa med cykel, eftersom staden har cykelvägar och ett cykeluthyrningssystem. För resenärer som vill utforska omgivningarna är det möjligt att hyra en bil eller ta tåget från Norrköpings centralstation.

Förutom museerna kan resenärer utforska Norrköpings gamla stad med sina kullerstensgator och historiska byggnader samt stadens parker, till exempel Motala Ström River Park och Folkparken City Park. Staden är också känd för sin årliga musikfestival, Bråvalla, som lockar tusentals besökare varje år.

Sök efter Jönköping Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid