Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Helsingborg med buss
Helsingborg
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med buss till Lund
Lund
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Jönköping
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Helsingborg?

Planerar du att resa till Helsingborg från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Eurolines, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Helsingborg-resa.

För din resa från Jönköping till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Helsingborg

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
212 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Jönköping Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Jönköping till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Eurolines, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Helsingborg med sinnesro!

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Helsingborg?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jonkoping
Karta
Jönköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg
Karta
Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Jönköping Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Helsingborg

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Helsingborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Helsingborg.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Jönköping till Helsingborg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Helsingborg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Jönköping-Helsingborg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Helsingborg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Jönköping-Helsingborg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Helsingborg.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Jönköping och Helsingborg. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Jönköping-Helsingborg.

Buss Jönköping Helsingborg

Längden på bussresan mellan Jönköping och Helsingborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Helsingborg för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Helsingborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Helsingborg på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Helsingborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Återbetalningspolicyn för bussbiljetter Jönköping-Helsingborg varierar beroende på bussbolag och bokningsklass. I allmänhet är mycket billiga biljetter och specialerbjudanden inte berättigade till återbetalning i händelse av avbokning, men vissa företag erbjuder delvis återbetalning eller uppskovsalternativ. Det är viktigt att läsa villkoren noggrant innan du köper en biljett till Helsingborg.

Bussarna Jönköping-Helsingborg är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Priserna för bussar Jönköping-Helsingborg kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Bussbolag Jönköping Helsingborg

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Helsingborg
Jönköping till Helsingborg - Billiga buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Helsingborg

Vad man ska se och göra i Helsingborg?

Helsingborg har också flera parker och trädgårdar, till exempel Slottshagens park med tropiska växthus, dammar och skulpturer. Kärnanparken är en annan trevlig plats att promenera på, med ett medeltida torn från 1200-talet.

För att ta sig runt i staden är buss och tåg populära alternativ, med regelbundna förbindelser till större destinationer. För en mer unik upplevelse är det möjligt att korsa Öresundssundet till Danmark med färja.

Helsingborg är också känt för sina stränder, till exempel Tropical Beach, där resenärer kan koppla av på den vita sanden och njuta av solen. Slutligen, för en lokal kulinarisk upplevelse bör besökare inte missa de utsökta lokala räkorna, nyfångade från Kattegatthavet.

Sök efter Jönköping Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid