Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Kalmar med buss
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med buss till Växjö
Växjö
Resa med tåg till Kalmar
Kalmar
Se priser
Jönköping
Resa med buss till Karlskrona
Karlskrona
Resa med buss till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Swebus, FlixBus eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Kalmar-resa.

För din resa från Jönköping till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Kalmar

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
182 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Jönköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Jönköping till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Swebus, FlixBus eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Kalmar?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Kalmar är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Kalmar?
Miljövänligt Tåget Jönköping-Kalmar anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Jönköping-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta
Sök efter Jönköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Buss Jönköping Kalmar

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Kalmar, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Jönköping och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Jönköping-Kalmar extra kostnader.

Bussbolag Jönköping Kalmar

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Jönköping Kalmar

Tåg Jönköping Kalmar

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Jönköping och Kalmar rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Jönköping till Kalmar

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Jönköping Kalmar
Jönköping till Kalmar - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Kalmar

Vad man ska se och göra i Kalmar?

Kalmars huvudattraktion är dess slott, som har anor från 1100-talet. Denna imponerande medeltida fästning ligger på en liten ö och erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Inne i slottet finns ett museum som berättar om regionens historia och en fin samling av historiska föremål.

Förutom slottet är Kalmar fullt av vackra kullerstensgator, färgglada hus och historiska byggnader. Ta en promenad genom stadskärnan för att beundra den typiska svenska arkitekturen och shoppa i de lokala butikerna. Och missa inte Kalmar domkyrka, ett av Sveriges finaste exempel på gotisk arkitektur.

Det finns gott om transportalternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska det omgivande området eller ta dig runt till fots, eftersom de flesta attraktioner ligger inom bekvämt räckhåll. Lokala bussar finns också och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i Kalmar och det omgivande området.

Tveka inte att upptäcka staden Kalmar på din nästa resa till Sverige. Dess historiska arv, naturliga skönhet och välkomnande atmosfär kommer att ge dig oförglömliga minnen.

Sök efter Jönköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid