Jönköping
Resa direkt till Borås med buss
Borås
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Borås?

Planerar du att resa till Borås från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Borås, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Borås, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Borås har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Borås-resa.

För din resa från Jönköping till Borås har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Borås

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Borås, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Borås som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Borås

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Borås
Sverige
Avstånd
73 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Jönköping Borås biljetter
Sök efter boende i Borås
Planera din resa från Jönköping till Borås enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Borås enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Borås som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Borås med sinnesro!

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Borås?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Borås

Borås Centralstation
Karta
Sök efter Jönköping Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Borås

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Borås och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Borås.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Jönköping-Borås är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Borås under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Jönköping-Borås. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Borås.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Jönköping och Borås. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Jönköping-Borås.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Borås. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Borås.

Buss Jönköping Borås

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Borås, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Borås varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Borås, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Jönköping och Borås har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Jönköping och Borås varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Borås för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Borås varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Borås på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Jönköping-Borås extra kostnader.

Bussbolag Jönköping Borås

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Borås
Jönköping till Borås - Billiga buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Borås

Vad man ska se och göra i Borås?

En av Borås huvudattraktioner är Textilmuseet, som presenterar textilindustrins historia i regionen. Här kan du upptäcka utvecklingen av vävtekniker och beundra en samling av gamla och moderna textilier. Museet anordnar också tillfälliga utställningar om konst och design.

När du promenerar på gatorna i Borås ska du se till att ta en titt på de många skulpturerna som pryder staden. Borås är känt för sin livliga konstscen, med många offentliga konstverk som visas på gator och torg. Bland de mest kända skulpturerna finns "Stora älgen", en imponerande bronsstaty som symboliserar förhållandet mellan människa och natur.

Om du vill njuta av den naturliga omgivningen kan du besöka Jardin Zoologique de Boras. I denna djurpark finns över 500 djur, bland annat lejon, tigrar, apor och kängurur. Du kan också besöka Änggårdsbergens nationalpark, som erbjuder magnifika vandringsleder genom skogar och sjöar.

Transportmässigt är Borås lättillgängligt med tåg eller bil från Göteborg. Väl här kan du enkelt ta dig runt till fots eller med cykel, eftersom staden är relativt kompakt. Det finns också ett lokalt bussnät som förbinder de olika stadsdelarna.

Sök efter Jönköping Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid