Reser från Jönköping till Borås

Planera din resa från Jönköping till Borås i buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

1 alternativ att gå från Jönköping till Borås i buss

  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
Jönköping
Borås
  • Hämta priser

Resa Jönköping Borås

Transportmedelbuss
avstånd73 km
Direkt linjeJa

Hur är det möjligt att gå från Jönköping till Borås ?

Du planerar en resa från Jönköping till Borås och som många resenärer letar du efter det bästa och billigaste transportmedlet att resa mellan Jönköping Borås? Vanligtvis är detta inte en lätt uppgift och du måste surfa på flera webbplatser för att jämföra alla erbjudanden.

På Vivanoda, en unik reseplanerare som jämför och kombinerar bussar att gå till Borås från Jönköping, du sparar tid och pengar! Fyll i datumet för din resa till Borås och Vivanoda kommer att visa alla transporterbjudanden. För att förfina din sökning enligt dina preferenser använder du tillgängliga filter och sorteringsalternativ.

Du kommer främst använda bussar av Swebus, Bus4You, FlixBus eller NettBuss att nå Borås.

Alla transportsätt Jönköping Borås

Läs mer information om varje transportmedel:

Jönköping till Borås buss

Letar du efter en buss från Jönköping till Borås? Det finns verkligen en direkt busslinje som kör denna rutt.

Vad driver bussföretagen Jönköping Borås ?

Busstrafiken mellan staden Jönköping och Borås drivs av flera bussbolag: NettBuss, FlixBus, Bus4You och Swebus.

NettBuss Jönköping BoråsFlixBus Jönköping BoråsBus4You Jönköping BoråsSwebus Jönköping Borås

Åker med buss från Jönköping till Borås kanske inte är så uppenbar för dig. Det är därför vi ger dig några argument som kan övertyga dig ombord på en buss till Borås.

  • Flottan med NettBuss, FlixBus, Bus4You eller Swebus-bussar är ny och därför grönare än samkörning. SedanJönköping Borås vägen har redan byggts under en lång tid, bussar behöver inte ytterligare infrastruktur som förvränger landskapet.
  • Nästan alla bussar är utrustade med en WiFi-anslutning, vilket är mycket välkommen att resa med 73 km av resan.
  • De Jönköping Borås biljetter säljs till oslagbara priser, det är osannolikt att du kommer att hitta bättre erbjudanden med de andra transportformerna: järnvägs- eller carpoolerbjudanden.

Avresa busstationer i Jönköping

Du måste komma fram till din Jönköping stanna mellan 15 minuter och 30 minuter, beroende på bussföretaget, före den avgångstid som anges på din biljett. I allmänhet "Borås"visas på framsidan av bussen med de andra städerna som serveras. Slutligen, låt din biljett kontrolleras av föraren av Swebus, Bus4You, FlixBus eller NettBuss och gå ombord efter att ha ditt bagage i taget.

  • Jönköping Centralstation

Ankomst busstationer i Borås

I Borås, se till att du inte lämnar något i din plats eller i tränaren till tränaren.

  • Borås Centralstation

Vilka bärare ska resa mellan Jönköping och Borås?

Busföretag
Busoperatör NettBuss tillhandahåller busservice från Jönköping Centralstation Bus Terminal i Jönköping och Borås Centralstation Bus Terminal ( Sverige)
FlixBus är operatören som låter dig resa på linjen mellan Jönköping City (serverar Jönköping Centralstation Bus Station på 0.4 km centrum) och Borås City där bussen kommer att släppa dig av vid Borås Centralstation busstation ligger cirka 0.5 km från centrum.
Bus4You Bus Company roterar från Jönköping Centralstation Bus Terminal i Jönköping och Borås Centralstation Bus Terminal ( Sverige)
Swebus-nätverket innehåller en busslinje mellan Jönköping City (serverar Jönköping Centralstation Bus Station på 0.4 km centrum) och Borås City där bussen kommer att släppa dig av vid Borås Centralstation busstation ligger cirka 0.5 km från centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)