Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Malmö med buss
Malmö
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med buss till Lund
Lund
Resa med tåg, buss till Malmö
Malmö
Se priser
Jönköping
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Malmö-resa.

För din resa från Jönköping till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Malmö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Malmö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Malmö

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
252 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Jönköping Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Jönköping till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Malmö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Malmö

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Malmö?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Malmö, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Malmö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Jönköping till Malmö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malmö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Malmö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Jönköping till Malmö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malmö för att täcka den 252 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Malmö?
Miljövänligt Tåget Jönköping-Malmö anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Jönköping och Malmö erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Jönköping eller Malmö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Jönköping-Malmö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Malmö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Malmö?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jonkoping
Karta
Jönköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta
Malmö Shell Holma
Karta

Ankomststationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta
Sök efter Jönköping Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Malmö

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Malmö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Malmö.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Jönköping-Malmö är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Malmö under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Jönköping och Malmö med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Malmö.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Malmö. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Malmö.

Buss Jönköping Malmö

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Malmö varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malmö, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Malmö på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Jönköping-Malmö extra kostnader.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Jönköping-Malmö. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Jönköping och Malmö varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Malmö för ditt resedatum.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Jönköping till Malmö hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Jönköping Malmö

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Malmö

Tåg Jönköping Malmö

Tågbiljetter från Jönköping till Malmö kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Malmö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Malmö.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Jönköping till Malmö. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Malmö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Jönköping och Malmö är utrustade med ramper och reserverade platser för rullstolsanvändare och passagerare med nedsatt rörlighet. Handikappade resenärer uppmanas att kontakta assistenttjänsten före resan för ytterligare hjälp och optimal vård i Jönköping.

Biljetter för sträckan Jönköping-Malmö kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Jönköping till Malmö

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Jönköping Malmö
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid