Rekommenderad rutt
Jönköping
Resa direkt till Visby med flyg
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Jönköping
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser
Jönköping
Resa med buss till Västervik
Västervik
Resa med färja till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Visby-resa.

För din resa från Jönköping till Visby har du flera transportalternativ.

Jönköping Visby med färja

Färjan mellan Jönköping och Visby är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Jönköping till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Jönköping Visby

Många flygningar förbinder Jönköping med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Visby

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
246 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Jönköping Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Jönköping till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Visby

Fördelar och nackdelar med att flyga från Jönköping till Visby?
Hastighet Att flyga mellan Jönköping och Visby är det snabbaste sättet att resa de 246 km mellan Jönköping och Visby.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Jönköping till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Jönköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Jönköping till Visby kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Jönköping till Visby?
Tjänster ombord Vissa av de färjerederier som du reser med mellan Jönköping och Visby erbjuder passagerarna bekväma hytter för sömn och vila, restauranger ombord, barer och alla typer av underhållning.
Komfort Färjan Jönköping Visby erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Visby än något annat transportmedel.
Väder Väderförhållanden kan ibland göra färjeresor mellan Jönköping och Visby svåra och obekväma för dem som är benägna till sjösjuka.
Varaktighet Färjeresor mellan Jönköping och Visby kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Visby.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Visby?
Miljövänligt Tåget Jönköping-Visby anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Jönköping och Visby erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Jönköping-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Visby?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Jönköping till Visby är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Visby (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Jönköping till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 246 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Jönköping

Axamo
Karta

Ankomsthamnar i Visby

Visby
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Jönköping Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Färja Jönköping Visby

Det är vanligtvis möjligt att ta med sig bilen på färjan från Jönköping till Visby, men det tillkommer extra kostnader. Vi rekommenderar att du gör en prissökning på Vivanoda för att jämföra de olika färjeerbjudanden som finns tillgängliga mellan Jönköping och Visby och för att bedöma transportförhållandena.

Vissa färjerederier som trafikerar mellan Jönköping och Visby erbjuder rabatterade priser för barn och seniorer. Det är tillrådligt att göra en prissökning på Vivanoda med angivande av resenärernas ålder för att se om dessa rabatter är tillgängliga.

Förhandsbokning rekommenderas alltid när du reser mellan Jönköping och Visby, särskilt under högtrafikperioder. Detta garanterar de bästa priserna och en garanterad plats ombord.

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Jönköping och Visby. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Jönköping och Visby och att du måste kombinera resan till Visby med ett annat transportmedel.

Färjerederier Jönköping Visby

Destination Gotland
Destination Gotland
Sök efter färjebiljetter Jönköping Visby

Buss Jönköping Visby

De flesta bussar mellan Jönköping och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Visby varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Visby, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Jönköping-Visby extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Visby, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Jönköping Visby

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Visby

Tåg Jönköping Visby

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Visby. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Visby.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Jönköping till Visby. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Jönköping till Visby, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågen mellan Jönköping och Visby är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Jönköping till Visby

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Jönköping Visby

Flyg Jönköping Visby

Flygbolag Jönköping Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Avies
Avies
Sök efter flyg Jönköping Visby
Jönköping till Visby - Billiga färja, buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Jönköping till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Jönköping Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid