Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Gävle med tåg
Gävle
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Gävle?

Planerar du att resa till Gävle från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Gävle, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Gävle, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Gävle har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Gävle-resa.

För din resa från Norrköping till Gävle har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Gävle

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Gävle, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Gävle

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Gävle idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Gävle som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Gävle

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Gävle
Sverige
Avstånd
237 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Norrköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle
Planera din resa från Norrköping till Gävle enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Gävle enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Gävle som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Gävle med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Gävle

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Gävle?
Hastighet Tåg från Norrköping till Gävle är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Gävle ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Norrköping-Gävle anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Gävle-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Norrköping-Gävle-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Gävle?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Gävle är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Gävle, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Gävle är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Gävle (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Norrköping till Gävle är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Gävle för att täcka den 237 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Gävle kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Gävle?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Gävle

Gävle Centralstation
Karta
Sök efter Norrköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Gävle

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Gävle och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Gävle.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Norrköping till Gävle, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Gävle och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Gävle. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Gävle.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Norrköping-Gävle är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Gävle under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Norrköping-Gävle. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Gävle.

Buss Norrköping Gävle

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Gävle extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Gävle varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Gävle för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Gävle varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Gävle på Vivanoda.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Norrköping till Gävle hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Återbetalningspolicyn för bussbiljetter Norrköping-Gävle varierar beroende på bussbolag och bokningsklass. I allmänhet är mycket billiga biljetter och specialerbjudanden inte berättigade till återbetalning i händelse av avbokning, men vissa företag erbjuder delvis återbetalning eller uppskovsalternativ. Det är viktigt att läsa villkoren noggrant innan du köper en biljett till Gävle.

Bussbiljetter Norrköping-Gävle är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Norrköping Gävle

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Norrköping Gävle

Tåg Norrköping Gävle

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Gävle, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Gävle beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Gävle är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Norrköping och Gävle rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Gävle. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Norrköping till Gävle kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Norrköping och Gävle är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Norrköping till Gävle

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Gävle
Norrköping till Gävle - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Gävle

Vad man ska se och göra i Gävle?

En av Gävles mest ikoniska platser är Gävle slott, som har anor från 1400-talet. Detta välbevarade slott erbjuder magnifik utsikt över staden och inrymmer nu ett museum som berättar historien om Gävle. De kullerstensbelagda gatorna i stadskärnan är också fulla av färgglada korsvirkeshus, vilket skapar en pittoresk och autentisk atmosfär.

För historieintresserade är Länsmuseet Gävleborg ett måste. Här finns utställningar om regionens kultur och traditioner samt dess industrihistoria.

Gävle är också känt för sin djurpark, Furuviksparken. Denna park, som ligger bara några kilometer från staden, är hem för en mängd olika djur, inklusive älgar, lodjur och apor. Du kan också njuta av delfin- och sjölejonshower, samt attraktioner som berg- och dalbanor och vattenrutschbanor.

När det gäller lokaltrafiken är Gävle väl försett med kollektivtrafik. Staden har ett effektivt bussnätverk som förbinder de olika stadsdelarna och attraktionerna. Cykel är också ett populärt sätt att ta sig runt i staden, med många säkra cykelvägar och cykeluthyrning tillgänglig på ett antal platser.

Sök efter Norrköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid