Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Lund med tåg, buss
Lund
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med flyg, tåg, buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, buss till Lund
Lund
Se priser
Norrköping
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Lund?

Planerar du att resa till Lund från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Lund-resa.

För din resa från Norrköping till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Lund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Lund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Norrköping Lund

Många flygningar förbinder Norrköping med Lund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Lund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Lund

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
369 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Norrköping Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Norrköping till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Lund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Lund

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Lund?
Miljövänligt Tåget Norrköping-Lund anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Norrköping till Lund är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Norrköping och Lund erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Norrköping-Lund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Lund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Lund?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Lund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Lund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Lund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Lund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Lund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Norrköping till Lund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Lund för att täcka den 369 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Lund?
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Lund är det snabbaste sättet att resa de 369 km mellan Norrköping och Lund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Lund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Lund måste ofta anlända tidigt till Norrköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Lund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Norrköping Lund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Lund?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Norrköping

Kungsangen
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Norrköping Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Lund

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Lund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Lund.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Norrköping-Lund är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Lund under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Norrköping och Lund med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Lund.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Norrköping och Lund. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Norrköping-Lund.

Buss Norrköping Lund

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Norrköping-Lund, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Lund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Lund för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Norrköping-Lund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Norrköping och Lund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Lund extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Lund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Lund på Vivanoda.

Bussbolag Norrköping Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Sök efter bussbiljetter Norrköping Lund

Tåg Norrköping Lund

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Lund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Lund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Norrköping och Lund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Lund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Norrköping till Lund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Lund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

På tågen mellan Norrköping och Lund finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Norrköping till Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Lund

Flyg Norrköping Lund

Flygbolag Norrköping Lund

Cimber Air
Cimber Air
Sök efter flyg Norrköping Lund
Norrköping till Lund - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Lund

Vad man ska se och göra i Lund?

En av Lunds huvudattraktioner är den majestätiska katedralen med anor från 1100-talet. Denna imponerande byggnad har magnifika glasmålningar och en krypta där de tidigare kungarna i Sverige vilar. Domkyrkan är ett måste för alla som älskar historia och arkitektur.

För att ta dig runt i Lund kan du låna de självbetjäningscyklar som är så populära i Sverige. Staden har också ett effektivt bussnät som trafikerar alla stadsdelar. Lund är en kompakt stad och det är lätt att ta sig runt till fots och upptäcka de många parkerna, trädgårdarna och sjöarna.

Förutom sitt historiska arv har Lund också en levande kulturscen med museer, konstgallerier och teatrar. Shoppingentusiaster kommer att bli förtjusta över de många lokala butikerna och marknaderna som erbjuder skandinaviskt hantverk och design.

Lund är en stad i mänsklig skala som kombinerar historia, kultur och natur. Här erbjuds en unik upplevelse med en kombination av tradition och modernitet. Oavsett om du är ute efter en kort semester eller en längre vistelse är Lund ett måste för alla som älskar att upptäcka nya saker.

Sök efter Norrköping Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid