Norrköping
Resa direkt till Linköping med buss, tåg
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Linköping-resa.

För din resa från Norrköping till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Linköping

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
38 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Norrköping Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Norrköping till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Linköping?
Hastighet Tåg från Norrköping till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Norrköping och Linköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Norrköping och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Norrköping-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Norrköping till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 38 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Norrköping Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Linköping.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Norrköping till Linköping, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Linköping och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Norrköping-Linköping är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Linköping under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Norrköping-Linköping. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Linköping.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Norrköping och Linköping med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Linköping.

Buss Norrköping Linköping

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Norrköping-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Norrköping-Linköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Linköping på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Norrköping och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Priserna för bussar Norrköping-Linköping kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Bussbolag Norrköping Linköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Norrköping Linköping

Tåg Norrköping Linköping

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Norrköping och Linköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Norrköping till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Linköping.

Tågbolag från Norrköping till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Linköping
Norrköping till Linköping - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Norrköping Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid