Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Kalmar med tåg, buss
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, flygplan till Kalmar
Kalmar
Se priser
Norrköping
Resa med tåg till Alvesta
Alvesta
Resa med tåg till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Kalmar?

Planerar du att resa till Norrköping från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Kalmar-resa.

För din resa från Norrköping till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Norrköping Kalmar med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Norrköping Kalmar med flyg

Många flygningar förbinder Norrköping med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Kalmar

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
215 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Norrköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Norrköping till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Kalmar?
Miljövänligt Tåget Norrköping-Kalmar anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Kalmar ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Norrköping till Kalmar är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Norrköping-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Kalmar?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Kalmar, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Kalmar är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Norrköping till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 215 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Kalmar?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 215 km mellan Norrköping och Kalmar.
Säkerhetskontroller Resenärer till Kalmar måste ofta anlända tidigt till Norrköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Norrköping Kalmar har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Norrköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Kalmar

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Kalmar och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flygplan kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Kalmar.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Kalmar. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Kalmar.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Norrköping till Kalmar, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Kalmar och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Norrköping till Kalmar. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Kalmar kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Norrköping Kalmar

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Kalmar extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Norrköping från Kalmar varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kalmar, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Norrköping och Kalmar har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Norrköping och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Kalmar varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Kalmar på Vivanoda.

Bussbolag Norrköping Kalmar

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Kalmar

Tåg Norrköping Kalmar

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Kalmar, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Kalmar.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Norrköping till Kalmar kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Norrköping och Kalmar. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Norrköping till Kalmar

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Kalmar

Flyg Norrköping Kalmar

Flygbolag Norrköping Kalmar

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Norrköping Kalmar
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid