Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa med flyg, buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med tåg till Lund
Lund
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Norrköping
Resa direkt till Helsingborg med buss
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Helsingborg?

Planerar du att resa till Helsingborg från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Helsingborg-resa.

För din resa från Norrköping till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Helsingborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Helsingborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Norrköping Helsingborg

Många flygningar förbinder Norrköping med Helsingborg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Helsingborg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Helsingborg

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
352 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Norrköping Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Norrköping till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Helsingborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Helsingborg

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Helsingborg?
Miljövänligt Tåget Norrköping-Helsingborg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Norrköping till Helsingborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Helsingborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Norrköping-Helsingborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Helsingborg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Helsingborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Helsingborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Helsingborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Norrköping till Helsingborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Helsingborg för att täcka den 352 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Helsingborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Helsingborg?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Helsingborg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Helsingborg är det snabbaste sättet att resa de 352 km mellan Norrköping och Helsingborg.
Säkerhetskontroller Resenärer till Helsingborg måste ofta anlända tidigt till Norrköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Helsingborg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Helsingborg?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Norrköping

Kungsangen
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg
Karta
Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Norrköping Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Buss Norrköping Helsingborg

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Helsingborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Helsingborg på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Helsingborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Helsingborg för ditt resedatum.

Bussar mellan Norrköping och Helsingborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Norrköping från Helsingborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Helsingborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Norrköping Helsingborg

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Helsingborg

Tåg Norrköping Helsingborg

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Helsingborg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Helsingborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Helsingborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Helsingborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Helsingborg.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Helsingborg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Norrköping till Helsingborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Helsingborg

Flyg Norrköping Helsingborg

Flygbolag Norrköping Helsingborg

Cimber Air
Cimber Air
Sök efter flyg Norrköping Helsingborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid