Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Växjö med tåg, buss
Växjö
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med tåg till Alvesta
Alvesta
Resa med tåg till Växjö
Växjö
Se priser
Norrköping
Resa med buss, tåg till Jönköping
Jönköping
Resa med buss till Växjö
Växjö
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Växjö?

Planerar du att resa till Växjö från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Växjö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Växjö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Växjö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Växjö-resa.

För din resa från Norrköping till Växjö har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Växjö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Växjö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Växjö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Växjö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Växjö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Växjö

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Växjö
Sverige
Avstånd
208 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Norrköping Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö
Planera din resa från Norrköping till Växjö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Växjö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Växjö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Växjö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Växjö

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Växjö?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Växjö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Växjö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Växjö?
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Växjö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Norrköping-Växjö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Växjö?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Växjö

Växjö Universitet PG Veides v
Karta
Växjö station
Karta

Ankomststationer i Växjö

Växjö station
Karta
Sök efter Norrköping Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö

Buss Norrköping Växjö

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Växjö extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Växjö varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Växjö för ditt resedatum.

Bussar mellan Norrköping och Växjö har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Norrköping Växjö

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Växjö

Tåg Norrköping Växjö

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Växjö, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Växjö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Växjö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Växjö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Norrköping till Växjö

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Växjö
Norrköping till Växjö - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Växjö

Vad man ska se och göra i Växjö?

En av Växjös måste-se-attraktioner är dess medeltida stadskärna, med sina kullerstensgator, färgglada hus och pittoreska små butiker. Du kan promenera på de livliga gågatorna, beundra Växjö domkyrka och besöka Emigrationsmuseet för att lära dig mer om historien om svenskar som emigrerade till andra länder.

För att upptäcka den omgivande landsbygden rekommenderar vi att du hyr en cykel, ett mycket populärt transportmedel i staden. Du kan också enkelt ta dig till de många sjöarna i regionen, inklusive Helgasjön, där du kan simma, fiska eller paddla kanot.

Om du föredrar kollektivtrafik har staden också ett effektivt och väl sammankopplat bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i hela regionen. Dessutom har Växjö en egen flygplats, vilket också gör det enkelt att resa från andra svenska och internationella städer.

Växjö är därför en idealisk destination för den som älskar natur, historia och ekologiska upptäckter.

Sök efter Norrköping Växjö biljetter
Sök efter boende i Växjö

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid