Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Karlstad med buss
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med buss till Orebro
Orebro
Resa med buss till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Karlstad-resa.

För din resa från Norrköping till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Karlstad

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
176 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Norrköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Norrköping till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Karlstad med sinnesro!

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Sök efter Norrköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Norrköping Karlstad

Längden på bussresan mellan Norrköping och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Karlstad på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Norrköping och Karlstad är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Norrköping Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Norrköping Karlstad
Norrköping till Karlstad - Billiga buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Norrköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid