Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Umeå
Umeå
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa direkt till Umeå med tåg
Umeå
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Umeå?

Planerar du att resa till Umeå från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Umeå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Umeå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Umeå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Umeå-resa.

För din resa från Norrköping till Umeå har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Umeå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Umeå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Umeå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Umeå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Norrköping Umeå

Många flygningar förbinder Norrköping med Umeå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Umeå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Umeå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Umeå

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Umeå
Sverige
Avstånd
621 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Norrköping Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå
Planera din resa från Norrköping till Umeå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Umeå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Umeå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Umeå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Umeå

Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Umeå?
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Umeå är det snabbaste sättet att resa de 621 km mellan Norrköping och Umeå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Umeå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Norrköping Umeå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Umeå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Umeå?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Umeå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Umeå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Umeå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Umeå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Norrköping till Umeå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Umeå för att täcka den 621 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Umeå?
Hastighet Tåg från Norrköping till Umeå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Umeå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Norrköping-Umeå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Umeå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Umeå?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomstflygplatser i Umeå

Umea
Karta
Sök efter Norrköping Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

Buss Norrköping Umeå

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Umeå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Umeå på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Umeå varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Umeå för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Norrköping-Umeå, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Norrköping och Umeå är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Norrköping Umeå

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Norrköping Umeå

Tåg Norrköping Umeå

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Norrköping och Umeå rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Umeå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Umeå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Umeå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Norrköping till Umeå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Norrköping till Umeå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Umeå

Flyg Norrköping Umeå

Flygbolag Norrköping Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Norrköping Umeå
Norrköping till Umeå - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Umeå

Vad man ska se och göra i Umeå?

Umeås främsta turistattraktioner är Västerbottens museum, Umeå domkyrka, Nydalasjöns strand och Norrlands botaniska trädgård. Västerbottens museum presenterar regionens historia och kultur, medan Umeå domkyrka är ett fint exempel på nyklassisk arkitektur. Nydalasjöns strand är ett utmärkt ställe att njuta av den svenska sommaren och bada i sjön. Norrlands botaniska trädgård erbjuder ett fint urval av lokala och exotiska växter.

Umeå är också känt för sitt livliga nattliv och sin musikscen. Staden är värd för flera festivaler under året, bland annat Umeå Jazz Festival i oktober och folkmusikfestivalen Umeå Open i februari.

Kollektivtrafiken i Umeå är bekväm och lättillgänglig med bussar som går i hela staden. Taxibilar finns också tillgängliga, liksom cykelvägar för dem som föredrar att resa med cykel. Umeås stadskärna är relativt kompakt, så det är lätt att ta sig runt till fots.

Gör det mesta av din vistelse i Umeå för att upptäcka allt som denna svenska stad har att erbjuda, från kultur till nattliv och natur.

Sök efter Norrköping Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid