Så tar du dig till Norrköping

Planerar du en resa till Norrköping? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Norrköping genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Norrköping

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Norrköping. Det gör att du enkelt kan komma fram till Norrköpings centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Norrköping

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Norrköping. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Norrköping än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Norrköping

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Norrköping. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Norrköpings centrum. Priserna på flyg till Norrköping är också ofta attraktiva.

Transport till Norrköping i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Norrköping
10
Antal stationer eller flygplatser i Norrköping
1 flygplatser
2 busstationer
1 stationer
Sök och hitta biljetter till Norrköping
Sök efter boende i Norrköping
Varför söka efter biljetter för att resa till Norrköping med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Norrköping med Vivanoda?

När du planerar en resa till Norrköping är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Norrköping. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Norrköping.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Norrköping när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Norrköping. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Norrköping

Vi presenterar de mest populära rutterna till Norrköping från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Norrköping, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Norrköping med säkerhet.

Oavsett om du reser från Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg, Mjölby eller Jönköping eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Norrköping. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Norrköping. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Norrköping med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Norrköping
Sök efter boende i Norrköping

Norrköping stadsguide

Norrköping är en charmig svensk stad i Östergötland, ca 160 km sydväst om Stockholm. Staden genomkorsas av Motala Ström och är känd för sitt industriella arv som fortfarande syns i stadens arkitektur. Resenärer kan upptäcka Norrköpings industrimuseum, som berättar historien om stadens industrialisering, och Norrköpings konstmuseum, som rymmer en samling samtidskonst.

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Norrköping. Staden har ett effektivt kollektivtrafiksystem med bussar och spårvagnar som förbinder stadens olika delar. Det är också möjligt att resa med cykel, eftersom staden har cykelvägar och ett cykeluthyrningssystem. För resenärer som vill utforska omgivningarna är det möjligt att hyra en bil eller ta tåget från Norrköpings centralstation.

Förutom museerna kan resenärer utforska Norrköpings gamla stad med sina kullerstensgator och historiska byggnader samt stadens parker, till exempel Motala Ström River Park och Folkparken City Park. Staden är också känd för sin årliga musikfestival, Bråvalla, som lockar tusentals besökare varje år.

Sök och hitta biljetter till Norrköping
Sök efter boende i Norrköping

Resa till Norrköping med tåg

Var finns tågstationer i Norrköping?

"Norrköping Centralstation" station är den enda stationen som betjänar Norrköping.

Norrköping Centralstation
Station belägen 0.2 km från Norrköpings centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Norrköping

Resa till Norrköping med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Norrköping

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Norrköping finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Resa till Norrköping med flexibla datum
Om du inte har ett specifikt datum för att resa till Norrköping med buss är det bäst att prova flera datum och undvika helger, eftersom biljetter från Norra Unnaryd, Smålandsstenar, Hyltebruk, Torup, Oskarström Bronsgatan eller Borensberg ofta är dyrare!
Håll utkik efter kampanjer från Eurolines, FlixBus och Swebus.
Under hela året anordnar bussbolagen Bus4You, VY Buss - NettBuss, Swebus, FlixBus och Eurolines kampanjer med kampanjpriser (tävlingar, öppnande av linjer...) för resor från Uppsala, Köpenhamn, Stockholm, Linköping, Göteborg eller Mjölby eller intressanta rabatter (studenter, seniorer...).
Gör en omfattande prisjämförelse av bussar till Norrköping
Med Vivanoda kan du se, filtrera och välja alla erbjudanden från Eurolines, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss och Bus4You i en enda sökning. Oavsett om du reser från Uppsala, Köpenhamn, Stockholm, Linköping, Göteborg eller Mjölby gör detta det lättare för dig att hitta de bussar som bäst uppfyller dina kriterier när det gäller pris, tid och varaktighet.

Var är busstationerna i Norrköping?

Här är listan över 2 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Norrköping.

Norrkoping
Busshållplats 0.2 km från Norrköping
Karta
Norrköping
Busshållplats 0.3 km från Norrköping
Karta
Hitta bussbiljetter till Norrköping

Flyg till Norrköping

Några tips för billiga flyg till Norrköping

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Norrköping med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Se till att du inte missar några erbjudanden.
Flygbolag som bmi Regional, Cimber Air och FlyBE erbjuder regelbundet intressanta kampanjer på sociala nätverk eller andra kommunikationsmedel.
Det är bäst att flyga till Norrköping på en tisdag eller onsdag.
Undvik att resa till Norrköping på hektiska dagar, till exempel helger. Flyg till Norrköping är ofta mycket billigare under veckan, särskilt på tisdagar och onsdagar.
Föredra lågprisflygbolag
Genom att välja lågprisflygbolag har du större chans att få ett billigt flyg till Norrköping. Var dock försiktig, eftersom dessa flygbolag ofta flyger till sekundära flygplatser som är mycket mindre tillgängliga från Norrköpings centrum.

Var ligger flygplatserna i Norrköping?

Om du vill ta dig till Norrköping med flyg anländer du till flygplatsen Kungsangen.

Kungsangen
Flygplatsen ligger 3.1 km från Norrköping
Karta
Hitta flyg till Norrköping
None
None
None
None