Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flygplan, tåg till Östersund
Östersund
Se priser
Norrköping
Resa med tåg till Undersaker
Undersaker
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Östersund?

Planerar du att resa till Norrköping från Östersund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Östersund-resa.

För din resa från Norrköping till Östersund har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Östersund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Östersund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Norrköping Östersund med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Norrköping Östersund med flyg

Många flygningar förbinder Norrköping med Östersund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Östersund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Östersund

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
517 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Norrköping Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Norrköping till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Östersund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Östersund

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Östersund?
Miljövänligt Tåget Norrköping-Östersund anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Norrköping och Östersund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Östersund ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Norrköping-Östersund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Östersund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Östersund?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Östersund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Östersund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Östersund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Östersund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Östersund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Norrköping till Östersund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Östersund för att täcka den 517 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Östersund?
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Östersund är det snabbaste sättet att resa de 517 km mellan Norrköping och Östersund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Östersund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Östersund måste ofta anlända tidigt till Norrköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Östersund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Norrköping Östersund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Östersund?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Östersund

Froesoe
Karta
Sök efter Norrköping Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Östersund

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Östersund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flygplan kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Östersund.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Norrköping till Östersund. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Östersund kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Norrköping-Östersund är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Östersund under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Norrköping och Östersund. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Norrköping-Östersund.

Buss Norrköping Östersund

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Östersund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Östersund på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Östersund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Östersund för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Östersund extra kostnader.

De flesta bussar mellan Norrköping och Östersund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Norrköping från Östersund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Östersund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Norrköping och Östersund har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Norrköping Östersund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Östersund

Tåg Norrköping Östersund

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Östersund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Norrköping till Östersund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Norrköping och Östersund rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Östersund.

Tågbolag från Norrköping till Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Norrköping Östersund

Flyg Norrköping Östersund

Flygbolag Norrköping Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Norrköping Östersund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid