Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa direkt till Göteborg med buss
Göteborg
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa med tåg, buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Se priser
Norrköping
Resa med buss till Borås
Borås
Resa med tåg, buss till Göteborg
Göteborg
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Göteborg?

Planerar du att resa till Göteborg från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Göteborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Göteborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Göteborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Göteborg-resa.

För din resa från Norrköping till Göteborg har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Göteborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Göteborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Göteborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Göteborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Göteborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Göteborg

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Göteborg
Sverige
Avstånd
266 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Norrköping Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg
Planera din resa från Norrköping till Göteborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Göteborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Göteborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Göteborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Göteborg

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Göteborg?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Göteborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Göteborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Göteborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Göteborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Göteborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Norrköping till Göteborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Göteborg för att täcka den 266 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Göteborg?
Hastighet Tåg från Norrköping till Göteborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Norrköping-Göteborg anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Norrköping och Göteborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Norrköping-Göteborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Göteborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Göteborg?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta
Sök efter Norrköping Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Göteborg

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Göteborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Göteborg.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Norrköping till Göteborg, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Göteborg och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Göteborg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Göteborg.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Norrköping-Göteborg är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Göteborg under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Norrköping Göteborg

Bussar mellan Norrköping och Göteborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Göteborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Göteborg för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Norrköping-Göteborg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Norrköping från Göteborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Göteborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Göteborg extra kostnader.

De flesta bussar mellan Norrköping och Göteborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Norrköping Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Göteborg

Tåg Norrköping Göteborg

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Göteborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Göteborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Göteborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Göteborg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Norrköping och Göteborg rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Göteborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Göteborg.

Tågen mellan Norrköping och Göteborg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Norrköping till Göteborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Göteborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid