Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Luleå
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa direkt till Luleå med tåg
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Luleå?

Planerar du att resa till Luleå från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Luleå-resa.

För din resa från Norrköping till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Luleå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Norrköping Luleå

Många flygningar förbinder Norrköping med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Luleå

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
836 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Norrköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Norrköping till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Luleå

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Luleå?
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Luleå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Luleå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Luleå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Norrköping till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 836 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Luleå?
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Luleå ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Norrköping och Luleå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Norrköping-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Luleå?
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 836 km mellan Norrköping och Luleå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Luleå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Luleå måste ofta anlända tidigt till Norrköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Norrköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Buss Norrköping Luleå

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Norrköping-Luleå. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Luleå varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Luleå för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Luleå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Luleå på Vivanoda.

Bussar mellan Norrköping och Luleå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Norrköping Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Luleå

Tåg Norrköping Luleå

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Luleå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Luleå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Luleå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Luleå.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Norrköping till Luleå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Luleå

Flyg Norrköping Luleå

Flygbolag Norrköping Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Norrköping Luleå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid