Rekommenderad rutt
Norrköping
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flygplan, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Norrköping
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser
Norrköping
Resa med tåg till Ånge
Ånge
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Sundsvall?

Planerar du att resa till Norrköping från Sundsvall och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Sundsvall-resa.

För din resa från Norrköping till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Norrköping Sundsvall med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Norrköping Sundsvall med flyg

Många flygningar förbinder Norrköping med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Sundsvall

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
427 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Norrköping Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Norrköping till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Sundsvall?
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Norrköping till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 427 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Sundsvall?
Miljövänligt Tåget Norrköping-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Norrköping och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Norrköping-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Norrköping till Sundsvall?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Norrköping till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Norrköping och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 427 km mellan Norrköping och Sundsvall.
Priser Flygbiljetter från Norrköping till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Sundsvall måste ofta anlända tidigt till Norrköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Norrköping Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Buss Norrköping Sundsvall

Bussar mellan Norrköping och Sundsvall har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Sundsvall på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Norrköping från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Norrköping Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Norrköping Sundsvall

Tåg Norrköping Sundsvall

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Sundsvall.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Sundsvall, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Norrköping till Sundsvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Norrköping Sundsvall

Flyg Norrköping Sundsvall

Flygbolag Norrköping Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Norrköping Sundsvall
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid