Stockholm
Resa direkt till Norrköping med buss, tåg
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Norrköping-resa.

För din resa från Stockholm till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Norrköping

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
136 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Stockholm Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Stockholm till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Norrköping?
Hastighet Tåg från Stockholm till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Norrköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Norrköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Norrköping?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Stockholm till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 136 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Stockholm Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Norrköping.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Norrköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Norrköping.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Norrköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Norrköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och Norrköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-Norrköping.

Buss Stockholm Norrköping

Bussar mellan Stockholm och Norrköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Norrköping på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Norrköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Norrköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Norrköping extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Norrköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm Norrköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Norrköping

Tåg Stockholm Norrköping

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Norrköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Stockholm till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Norrköping.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Norrköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Stockholm till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Norrköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid