Stockholm
Resa direkt till Linköping med tåg, buss
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Linköping-resa.

För din resa från Stockholm till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Linköping

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
173 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Stockholm Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Stockholm till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Linköping?
Hastighet Tåg från Stockholm till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Linköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Linköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Linköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 173 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Stockholm Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Linköping.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Linköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Linköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Linköping. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Linköping kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Linköping är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Linköping under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Linköping. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Linköping.

Buss Stockholm Linköping

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Stockholm och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Linköping extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Stockholm till Linköping hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Stockholm Linköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Linköping

Tåg Stockholm Linköping

Tågbiljetter från Stockholm till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Stockholm och Linköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Linköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågen mellan Stockholm och Linköping är utrustade med ramper och reserverade platser för rullstolsanvändare och passagerare med nedsatt rörlighet. Handikappade resenärer uppmanas att kontakta assistenttjänsten före resan för ytterligare hjälp och optimal vård i Stockholm.

Tågbolag från Stockholm till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Linköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid