Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Östersund med flyg, tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Östersund-resa.

För din resa från Stockholm till Östersund har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Östersund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Östersund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Östersund

Många flygningar förbinder Stockholm med Östersund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Östersund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Östersund

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
465 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Stockholm Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Stockholm till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Östersund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Östersund

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Östersund?
Hastighet Tåg från Stockholm till Östersund är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Östersund anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Östersund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Stockholm-Östersund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Östersund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Östersund?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Östersund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Östersund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Östersund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Östersund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Östersund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Stockholm till Östersund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Östersund för att täcka den 465 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Östersund?
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Östersund är det snabbaste sättet att resa de 465 km mellan Stockholm och Östersund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Östersund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Östersund måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Östersund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Östersund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Östersund?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Östersund

Froesoe
Karta
Sök efter Stockholm Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Östersund

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Östersund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Östersund.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Östersund, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Östersund och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Östersund är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Östersund under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Stockholm och Östersund. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Stockholm-Östersund.

Buss Stockholm Östersund

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Östersund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Östersund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Östersund för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Östersund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Östersund på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Östersund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Östersund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Östersund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Östersund extra kostnader.

Bussbolag Stockholm Östersund

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Östersund

Tåg Stockholm Östersund

Tågen mellan Stockholm och Östersund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Östersund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Östersund.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Stockholm till Östersund inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Stockholm till Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Stockholm Östersund

Flyg Stockholm Östersund

Flygbolag Stockholm Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Stockholm Östersund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid